Välkommen till Tantogårdens BGK
Vi har en 18-håls betonganläggning byggd 2009, som både SM och VM har spelats på.
Vill ni besöka oss med er skola eller ert företag ber vi er kontakta oss i förväg så vi inte får alltför många grupper på en gång. Kontaktuppgifter hittar ni under FÖRETAGSBOKNING.
Vi accepterar de flesta typer av kort med kod, dock ej American Express.

Vi har nu stängt för säsongen och tackar alla besökare för i år.

Varmt välkomna 2015!

Tantogårdens Bangolfklubb bildades 13 augusti 1950 av ett kamratgäng på Söder. Banorna låg i begynnelsen vid Sköldgatan i Tantolundens östra del. Hösten 1986 fick klubben lov att flytta på sig, p.g.a. att vår närmsta granne SJ stod i färd att bygga ut järnvägen. Nya banor anlades 1987 på andra sidan Tantolunden vid Skarpskyttestigen, där de fortfarande är belägna. Jubileumsåret 2000 byggdes nya banor på samma plats, och året efter gjordes kompletterande justeringar. Den betonganläggning som nu finns är byggd 2009. Banorna är mycket välbesökt och hålls öppen mellan mitten av april och början av oktober (eller så länge vädret tillåter).

Tävlingsmässigt tillhör Tantogårdens BGK landets mest meriterade klubbar med ett otal SM-guld och ett flertal landslagsspelare.
Senaste internationella framgången kom då klubben herrlag vann brons vid Europacupen (bangolfens Champions League) för klubblag 2014.

Tantogårdens BGK stod i augusti 2011 som värd för VM och vi rekommenderar självklart ett besök hos oss där ni kan få prova på hur det känns att spela på en VM-arena...